Ga naar de inhoud

IT-management

We bieden IT-management voor organisaties die geen fulltime IT-manager in dienst hebben. Zoveel of weinig als je nodig hebt. Onze rol varieert, afhankelijk van de behoeften van de organisatie. Een greep:

Strategisch advies
We geven strategisch advies met betrekking tot de IT-infrastructuur van de organisatie. Dit omvat het identificeren van mogelijkheden voor verbetering, het evalueren van nieuwe technologieën en het ontwikkelen van een strategisch IT-plan.

Projectmanagement
Voor specifieke IT-projecten, zoals de implementatie van nieuwe systemen, migraties, of software-upgrades verzorgen we projectmanagement. Het gaat dan bijvoorbeeld over het opstellen van projectplannen, het beheren van middelen en het waarborgen van de succesvolle uitvoering.

Beveiligingsadvies
Advies op het gebied van IT-beveiliging. Het identificeren van potentiële risico’s, het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het waarborgen van naleving van regelgeving zoals de AVG. Een belangrijk onderdeel is ook het creëren van security awareness onder medewerkers om het risico op cybercrime te verminderen.

Technologische evaluatie
Het beoordelen van de bestaande IT-infrastructuur van de organisatie en het adviseren over mogelijke verbeteringen of updates. Dit kan ook het evalueren van software en hardware oplossingen omvatten.

Kostenbeheer en -besparing
Het beheren van de kosten van IT-diensten en -projecten, en ervoor zorgen dat deze binnen het budget van de organisatie vallen. Waar mogelijk het realiseren van kostenbesparing.

Capaciteitsplanning
Het evalueren van de IT-infrastructuur om ervoor te zorgen dat deze schaalbaar is en kan voldoen aan de groeiende behoeften van de organisatie.

Training en workshops
We bieden training en workshops op maat aan medewerkers om ervoor te zorgen dat ze de technologische middelen effectief kunnen gebruiken.

Troubleshooting
Het oplossen van problemen en het bieden van technische ondersteuning wanneer dat nodig is. Dit kan variëren van het oplossen van dagelijkse technische problemen tot het coördineren van respons op noodsituaties.