Ga naar de inhoud

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in IT hebben we het allemaal meegemaakt. De eerste computers op kantoor, de eerste internetverbinding, het eerste e-mailadres. Ronkende servers in kelders. Maar ook de eerste virussen. En de back-up die er toch niet bleek te zijn.

De mensen die er mee moesten werken. En de mensen die het nodeloos ingewikkeld maakten. Of veel te duur of heel onveilig. En de mensen die deden of ze er verstand van hadden maar van toeten noch blazen wisten.

IT gaat gelukkig steeds meer over hoe je je werk goed kunt doen, hoe je informatie overzichtelijk en veilig deelt, structureert en bewaart.

Al die ervaring bij elkaar is Stardust IT. We bieden professioneel IT-management precies zoveel als je nodig hebt. Met een pragmatische kijk op IT. En daarmee maken en houden we het overzichtelijk, schaalbaar en veilig. Zodat iedereen weer verder kan met z’n werk.

We helpen jouw organisatie ook graag. Neem eens contact op voor een kennismaking waarin we aangeven wat we voor je kunnen betekenen.